Nieuwsberichten

Feest van Hoop voor Dordt

Save-the-date: 1 augustus 2021 Hoe bijzonder is het dat Missie Dordt op zondag 1 augustus podium heeft gekregen op de Dordtse Feesten! Een fantastische mogelijkheid om samen te getuigen van de christelijke hoop door te zingen, musiceren, luisteren en er te zijn.
Lees meer

De gemeente Dordrecht organiseert deze zomer Dordtse Feesten op de Energiekade en in het Wantijpark. Het is bijzonder dat daar ook ruimte is gegeven aan Missie Dordt en samenwerkende kerken voor het organiseren van een Feest van Hoop.

Publiek kan op de Energiekade coronaproof genieten van muziek waarin de christelijke hoop centraal staat. Met medewerking van een of meer christelijke bands en plaatselijke muzikanten wil Missie Dordt de hoop voor Dordt tot uiting brengen.

Verschillende programma’s worden verzorgd waarin plek is voor alle leeftijden, de diversiteit in geloofsbeleving en de multiculturele achtergronden. Het wordt een mooi feest dat de Dordtse christenen verbindt. Daarnaast is het een prachtige gelegenheid om op een laagdrempelige manier ook anderen kennis te laten maken met het geloof.

Ook zin om mee te doen?

Graag organiseren wij het Feest van Hoop samen met de Dordtse christenen en kerken. Er zijn volop mogelijkheden om mee te doen:

  • Zing mee in het projectkoor;
  • Lever een bijdrage aan het voorprogramma;
  • Geef je op als vrijwilliger voor 1 augustus (logistiek, catering);
  • Bied mee voor een bijzonder Feest van Hoop;
  • Ondersteun met je gift, zodat we het feest zo toegankelijk mogelijk kunnen houden.

Voor meer informatie en aanmelden, mail naar communicatie@missiedordt.nl.

Meer informatie en tickets

Er komen drie keer 300 kaarten beschikbaar. Meer informatie volgt via de nieuwsbrief van Missie Dordt en via de websites van Missie Dordt en Dordtse Feesten.