Nieuwsberichten

Feest van Hoop – Prijswinnaar Kees Abbring

Dordrecht – Door de website In de Buurt werd een prijsvraag uitgeschreven. Daarna werd deze via verschillende kanalen gedeeld. Kees Abbring heeft is de winnaar van de tickets. Aan Kees is gevraagd hoe hij tegen het Feest van Hoop aankijkt.
Lees meer

Een hoopvol geluid

“Het is schitterend dat er tijdens de Dordtse Feesten de ruimte is voor Missie Dordt om het Feest van Hoop neer te zetten en zo een hoopvol geluid te laten horen met een combinatie van landelijk bekende artiesten en artiesten uit eigen huis. Marcel en Lydia ken ik al jaren en sinds hun kinderconcerten via livestream gedurende de lockdown kent mijn zoon ze ook en kan hij een aantal liederen meezingen. Wij kijken er naar uit!

Website en Facebook

“Via een vriendin van de stichting Kerken in Zwijndrecht, waarin ik mijn gemeente vertegenwoordig, werd ik op het Feest van Hoop geattendeerd. Via de website van Missie Dordt kwam ik op de Facebookpagina uit waarop de prijsvraag werd gepromoot.”

Uitnodigen

“Ik neem mijn vrouw en zoon mee naar het Feest van Hoop 4Kids. Voor het 4e kaartje zijn we nog aan het denken wie we uitnodigen.” 

Oproep van Kees Abbring

“Kom met verwachting. God heeft wat moois voor Dordt in petto!

Als kerken de krachten, gaven en talenten bundelen om samen de stad te bereiken met de blijde boodschap is prachtig, dat is ook één van de redenen dat ik actief ben binnen Kerken in Zwijndrecht. Om dezelfde redenen zijn de kerken aan de overkant van de Oude Maas samen actief op missionair vlak.”