Nieuwsberichten

Feest van Hoop | Belangrijke Update

In dit bericht krijg je een update over het ‘Feest van Hoop’ op zondag 1 augustus aan de Energiekade. Een initiatief van Missie Dordt i.s.m. diverse kerken.
Lees meer

Missie Dordt wil juist tijdens de Dordtse Feesten (zie dordtsefeesten.nl) een hoopvol geluid laten klinken. Een mooie gelegenheid om samen te getuigen van de christelijke hoop en iemand uit te nodigen die hier minder mee bekend is (zie missiedordt.nl/feestvanhoop).

Dit nieuwsbericht krijg je omdat Missie Dordt

  • … hiermee bevestigt dat het Feest van Hoop gewoon doorgaat als 1,5 meter evenement.
  • … je te wijzen op de grote diversiteit aan bijdragen die er is naast de optredens van Marcel & Lydia Zimmer en Break Free Worship en Amazing Kids;
  • … je te vragen om dit evenement en de diverse activiteiten van Missie Dordt te ondersteunen in meebidden, meegeven en meedoen.

Hierbij nog even de belangrijkste spelregels en praktische informatie:

  1. Dit is een 1,5 meter evenement. Een vaccinatiebewijs of toegangstest is NIET nodig. Een ticket natuurlijk wel. Van harte welkom!
  2. De ticketverkoop is in volle gang. NIEUW: je kunt nu groepskaartjes kopen van 1 tot 6 personen, zodat je als gezin bij elkaar kunt zitten.
  3. Als het evenement vanwege overmacht (weersomstandigheden of coronamaatregelen) niet door kan gaan, krijg je het ticketgeld retour.
  4. Als je meer programma’s wilt bijwonen, bestel je gewoon per programma je tickets. Zie hieronder de info over de drie programma’s. 
  5. Ga voor meer informatie en tickets naar onze website of neem contact met ons op via info@missiedordt.nl of 078-2001133.

* Let op: groepskaartjes zijn voor 1 tot 6 personen uit hetzelfde huishouden of samen met kinderen onder de 12 jaar uit een ander huishouden

We zien ernaar uit om jou en vele Dordtenaren te ontmoeten!