Nieuwsberichten

Evangelisatiekraam op de markt

Na maanden van afwezigheid was het op 1 mei eindelijk weer zover. We konden met de evangelisatiekraam weer present zijn op de markt. Dit keer niet op de vertrouwde plek, maar op het Statenplein. Zaterdag was het team van Evangelische gemeente Jozua aan de beurt. We zijn bevoorrecht dat we met zes kerken wekelijks per toerbeurt de kraam kunnen bemensen.
Lees meer

De deelnemende kerken zijn:
* Christelijk Gereformeerde kerk centrum
* Evangelische gemeente Jozua
* Gereformeerde gemeente Julianakerk
* Hervormde wijkgemeenten 2 & 7
* Evangelische Zendinggemeente Huis van gebed
* House of Light ministeries.
Iedere gemeente geeft een eigen invulling aan de kraam om zo een eigen identiteit aan het evangelisatiewerk te geven. Het mooie is dat er ook onderling wordt samengewerkt wanneer bijvoorbeeld de bezetting voor de kraam niet compleet is.  

We zijn dankbaar voor alle vrijwilligers die zich inzetten om het Evangelie te delen op de markt. Er vinden mooie gesprekken plaats, er wordt gebeden met mensen. Ook mogen we dankbaar zijn voor zoveel mensen die hun leven aan Jezus gaven. Wat een prachtige bemoediging. God is aan het werk in Dordrecht.

Wilt u blijven bidden voor het werk op de markt?

Als je belangstelling hebt om hier ook een bijdrage aan te leveren kun je contact opnemen met Hendry Locht, de coördinator van het evangelisatiewerk op de markt via marktkraam@missiedordt.nl of bel Hendry: 06-43224312