Nieuwsberichten

Eerste landelijke City Movements Day NL

Raak geïnspireerd door verhalen vanuit verschillende steden. Op vrijdag 21 april vindt de eerste City Movements Day NL plaats. Op deze dag komen netwerken uit verschillende steden bij elkaar die als doel hebben om als samenwerkende kerken de bloei van de stad te zoeken. Naast ontmoeting zijn er gastsprekers en workshops. Ook Missie Dordt zal een bijdrage leveren.
Lees meer

City Movements 

Overal in Nederland zien we bewegingen ontstaan van stadsnetwerken. Een diversiteit aan kerken en organisaties zijn hier actief bij betrokken. City Movements Nederland wil deze beweging zichtbaar maken en versterken.  

City Movements Day 

Roger Sutton (City Movements UK) en Ioannis Dekas (City Changers London) gaan vanuit hun jarenlange ervaring spreken, inspireren en bemoedigen. Maar ook zullen we verhalen en getuigenissen delen van wat er gebeurt in de steden in ons land. We gaan elkaar bevragen en nieuwe dingen leren om mee te nemen. 

Bekijk hier de video over de City Movements Day NL. 

Programma 21 april  

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen: 

  • 09:15-10:00 uur Inloop & registratie. 
  • 10:00-17:30 uur Programma met o.a. spreker Roger Sutton en Ioannis Dekas, aanbidding, getuigenissen, tafelgesprekken, lunch, forums en de volgende workshops: 
  • Lokale netwerken voor jongeren binnen en buiten de kerk 
  • Lokale netwerken en gezamenlijke maatschappelijke inzet 
  • De plek van ondernemers, bestuurders en professionals in de stad 
  • De volgende stap in het opbouwen van het lokale netwerk in jouw stad 
  • 17:30-19:00 uur Netwerken onder genot van een hapje en drankje. 

Missie Dordt korting 

De kosten voor deze dag zijn €60. Omdat Missie Dordt onderdeel uitmaakt van City Movements NL, is er een specifieke kortingscode voor iedereen uit ons netwerk. De code CMDlokaal10 is goed voor €10,- korting op de reguliere toegangsprijs.  

Klik hier om een kaartje te kopen of bezoek de website www.citymovements.nl/registreren voor meer informatie.