Nieuwsberichten

Een nieuw gezicht bij Missie Dordt: Jelle

Jelle ’t Lam is 15 september 2022 gestart als missionair coördinator

Als missionair coördinator gaat Jelle aan de slag met het coördineren van de verschillende activiteiten die Missie Dordt kent. Zijn werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van bestaande initiatieven en stimuleren van nieuwe initiatieven. Hieronder stelt Jelle zich voor.
Lees meer

“Mensen met elkaar verbinden en te weten enthousiasmeren
om zo bij te dragen aan het Koninkrijk van God vind ik het mooiste om te doen.”

“Afgelopen 15 september ben ik begonnen als missionair coördinator bij Missie Dordt. Dit houdt in dat ik missionaire initiatieven probeer te verbinden, te ondersteunen en te stimuleren. Het is een dynamische baan met veel contact met de kernteams van de initiatieven en diversiteit aan kerken die Dordrecht rijk is.

Graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Ik ben Jelle ’t Lam en woon al heel mijn leven in Dordrecht. Ik ben lid van de Hervormde Wijkgemeente 2 en 7 (Augustijnenkerk en Pauluskerk). Naast mijn werk bij Missie Dordt studeer ik Global Business & Sustainability in Rotterdam. In mei hoop ik te gaan trouwen met mijn vriendin Eva.

Tijdens mijn tijd als scholier en student ben ik op zoek geweest naar hoe ik in mijn leven bij zou kunnen dragen aan Gods Koninkrijk. Ik twijfelde of ik bedrijfskunde of theologie verder zou gaan studeren. Uiteindelijk heb ik niet kunnen kiezen en ben ik beide studies begonnen. In mijn werk bij Missie Dordt heb ik een plek gevonden waar ik bedrijfskunde en theologie kan verbinden en bij kan dragen aan Gods Koninkrijk.

De missie van Missie Dordt om goed nieuws te zijn voor de stad gaat mij nauw aan het hart. Ik hoop hier dan ook (biddend) een bijdrage aan te kunnen leveren. Ik zie er naar uit aan om aan de slag te gaan. In mijn werk kijk ik uit naar de ontmoetingen met mensen en God. Mensen met elkaar verbinden en te weten enthousiasmeren om zo bij te dragen aan het Koninkrijk van God vind ik het mooiste om te doen.”

Jelle is als missionair coördinator het eerste aanspreekpunt voor de kernteams en initiatieven van Missie Dordt en bereikbaar via coordinator@missiedordt.nl of 06-82067713.