Nieuwsberichten

Carla Vis en Matthijn Buwalda

Feestelijke opening De Wijnstok (PKN Dubbeldam) PKN Dubbeldam gaat feestvieren vanwege het nieuwe gebouw dat onlangs in gebruik is genomen. Op 22 én op 24 september is het zover. Kom en vier het mee! Bezoek de poppenkastshow met Carla Vis of theatershow met Matthijn Buwalda.
Lees meer

Poppenkastshow Carla Vis
Op woensdagmiddag 22 september om 14.30 uur is er voor alle kinderen van de basisschoolleeftijd een poppenkastshow: ‘Je bent uitgenodigd!’ van Carla Vis van het Poppen en Meer Theater. De show gaat over dienaar Driekus die wordt gevraagd om het feest voor de koning te organiseren, maar op de dag zelf is er niets geregeld. Carlijn ‘mag’ de situatie redden. Na de show is er voor alle kinderen nog een lekker broodje knakworst

  • Locatie: PKN ‘de Wijnstok’, Dubbelsteynlaan west 70
  • Van harte welkom! Graag van te voren aanmelden via www.pkndubbeldam.nl

 

Theatershow Matthijn Buwalda 
Op vrijdag 24 september is er om 20.00 uur een theatershow van Matthijn Buwalda. Matthijn is een succesvol artiest en theatermaker, sinds 2006 heeft hij verschillende albums uitgebracht en door heel Nederland geeft hij concerten en voorstellingen. De show is leuk voor alle leeftijden, maar in het bijzonder voor jongeren en jongvolwassenen. 

  • Locatie: PKN Dubbeldam ‘De Wijnstok’, Dubbelsteynlaan west 70
  • Van harte welkom! Wel even vooraf aanmelden op www.pkndubbeldam.nl