Nieuwsberichten

Blijf staan!

Zaterdag 25 september hadden we weer de eerste Superkids van het seizoen. En deze keer konden we weer gezamenlijk, met alle kinderen tegelijk, starten in de grote zaal. Er kwamen ruim 30 kinderen. En ook waren er drie nieuwe medewerkers: fijn! We konden de verjaardagen van de kinderen die in de afgelopen twee maanden jarig waren vieren en een verjaardagstasje uitdelen!
Lees meer

We hadden deze keer het thema ‘Blijf Staan’ over de gelijkenis van het huis op de rots. Het verhaal werd uitgespeeld d.m.v. een sketch door twee bouwvakkers. De ene bouwvakker snapte weinig van het bouwen van een stevig huis. Gelukkig kon de ander hem precies vertellen hoe het moest. We zongen het lied ‘Bouw je huis niet op zand’ (kinderopwekking 279).

Daarna was er een carrousel van vijf onderdelen. Alle activiteiten gingen over bouwen en goed luisteren. Er werd een toren gebouwd van bekertjes, getekend met een blinddoek voor, een parcours afgelegd en een huisje gebouwd van koek en cake. Vooral dit laatste onderdeel was erg geslaagd: er werden hele flatgebouwen en woonwijken gebouwd. De kinderen gingen blij naar huis! De volgende Superkids is op zaterdag 30 oktober.