Nieuwsberichten

Bid mee tijdens de Nacht van Gebed 2021

Van 4 op 5 juni bidden we samen Open Doors roept christenen door heel Nederland, België en andere landen op om met elkaar te bidden in kleine groepjes. Vanaf 20.00 uur bidden we voor de vervolgde kerk.
Lees meer

‘Bid voor ons’

Het meest gehoorde verzoek vanuit de vervolgde kerk

Wereldwijd worden ruim 245 miljoen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Toch hoef je niet machteloos toe te kijken als je hoort van mishandeling, onderdrukking, moord en verminking. Onze broeders en zusters vragen keer op keer om gebed.

Stadsgebed Dordrecht, een onderdeel van Missie Dordt, geeft gehoor aan deze oproep om te bidden voor vervolgde christenen. Om dit vorm te geven hebben we jou hard nodig. Om deel te nemen als bidder kun je je opgeven als deelnemer of als gastadres. Het is ook mogelijk om zelf een groep met bidders samen te stellen.

Wat moet je doen?

Meld je aan door vóór woensdag 2 juni te mailen naar stadsgebed@missiedordt.nl. Geef aan of je bij voorkeur

-zelf een groep bidders samenstelt en ontvangt;

-gastadres wilt zijn (voeg het adres toe en het aantal mogelijke bezoekers);

-graag mee wilt doen als bidder;

De gastadressen worden voorzien van (digitale) gebedsboekjes, van praktische tips voor deze avond en van een link om samen de bijbehorende filmpjes te bekijken.

Naast de mogelijkheid om bij gastadressen met elkaar te bidden, kan je er ook voor kiezen om de kerk open te stellen als gebedslocatie.

Voor meer informatie, zie https://youtu.be/x-bJYlNcDpk