Nieuwsberichten

20-jarig jubileum van de Christ Family Chapel

Samen kerk op het eiland van Dordrecht Op 26 maart waren wij als Missie Dordt te gast bij het 20-jarige jubileum van de Christ Family Chapel International (CFCI) in Dordrecht. Twintig jaar geleden ging deze gemeente van start op de boot Res. Nova van de Dordtse Evangelisatie. Nu komen zij wekelijks samen in het Patrimonium.
Lees meer

CFCI is lid van Dordt Integraal (Missie Dordt en Samen Dordt). Na de dienst spraken we elkaar onder het genot van allerlei Afrikaanse lekkernijen over missionair gemeente zijn anno nu, juist ook voor Dordtenaren met een migratieachtergrond.

Daarnaast spraken we twee Ghanese jongens die voor hun studie naar de Oekraïne waren gegaan, maar moesten vluchten vanwege de oorlog en nu hier zijn opgevangen. Mooi dat zij in CFCI een christelijke familie hebben gevonden.

Netwerkontbijt voor interculturele kerken

Zo zijn we samen kerk op het eiland van Dordrecht. Binnenkort volgt er vanuit Missie Dordt een netwerkontbijt voor interculturele kerken om verdere verbindingen te leggen en na te denken over hoe we tot zegen kunnen zijn voor de stad en haar inwoners.

Meer informatie en contact

Voor meer informatie over CFCI, bekijk de website christfamilychapel.org. Voor meer informatie over het netwerkontbijt voor interculturele kerken, neem contact op met coordinator@missiedordt.nl.