Met wie vier jij Kerst?

Word donateur en ontvang een gratis setje gesprekskaarten

Het kerstfeest zoals we dat nu kennen, wordt in Nederland al meer dan duizend jaar gevierd. Een bijzondere traditie die teruggrijpt op de geboorte van jezus rond het begin van onze jaartelling. Een kwetsbaar kindje, op aarde gekomen om de gebroken relatie tussen God en de mens te herstellen. Dit bijzondere verhaal is nog steeds actueel. Wil je weten waarom? Lees dan verder en ontdek hoe er ook op een ontspannen manier gewerkt kan worden aan de onderlinge relaties.

Prima natuurlijk om elkaar te verrassen met een cadeautje rond de Kerstdagen. Maar hoe voorkom je dat het hele feest alleen nog maar om de cadeaus en het lekkere eten gaat? Hoe geef je het Kerstfeest meer diepgang?

Gesprekskaarten

Speciaal voor de campagne ‘Met wie vier jij Kerst’ is er een setje gesprekskaarten ontwikkeld, waarmee je al spelenderwijs tot een bijzonder gesprek komt. De vragen zijn heel divers en lenen zich uitstekend voor een gezellige avond met vrienden of familie.

Maak via onderstaand donatieformulier een donatie over van minimaal € 1 en ontvang het spel gratis. Wil je meerdere setjes gesprekskaarten bestellen, bijvoorbeeld om weg te geven? Stuur dan een mail naar secretariaat@missiedordt.nl

Ja, ik word donateur

En ontvang gratis een setje gesprekskaarten

Maak via onderstaand formulier direct een gift over aan stichting Missie Dordt via iDEAL. Je bepaalt zelf hoeveel je wilt geven en hoe vaak. Kies je voor een terugkerende betaling dan machtig je stichting Missie Dordt om via een automatische incasso dit bedrag van je rekening af te schrijven. Om je machtiging juridisch te waarborgen, maak je de eerste termijn via iDEAL over. Daarna wordt het aangegeven bedrag tot wederopzegging automatisch van je rekening afgeschreven.