Nieuwsberichten

Oproep kernteamleden Kliederkerk

Help mee aan doorstart met ons diverse team

In 2021 startte in de Beatrixschool van Dubbeldam de Kliederkerk, een bijzonder initiatief waar jonge gezinnen en belangstellenden samenkwamen om op een interactieve wijze de verhalen uit de Bijbel te ontdekken. Helaas is de Kliederkerk tijdelijk gestopt vanwege een tekort aan kernteamleden.
Lees meer

Om dit inspirerende project in 2024 nieuw leven in te blazen, doen we een beroep op jou! Ons kernteam, nu bestaande uit vier leden van drie verschillende kerken, kijkt ernaar uit om samen met nieuwe teamleden (die we hopen te verwelkomen na deze oproep) een doorstart van de Kliederkerk te maken.

Ben jij enthousiast, creatief, en heb je een hart voor kinderen en jonge gezinnen? Of wil je juist de verhalen uit de Bijbel tot leven brengen? Word dan lid van ons kernteam en help mee aan een bruisende doorstart van de Kliederkerk.

Meer informatie?

Heb je interesse om bij te dragen aan dit unieke avontuur? Neem contact met ons op via kliederkerk@missiedordt.nl en bezoek onze website voor meer informatie: missiedordt.nl/kliederkerk. Laten we samen de Kliederkerk in Dubbeldam weer tot leven brengen!