Nieuwsberichten

Ontvang een gratis Kliederkerst-pakket

Alternatief voor de viering op zondag 12 december

Wil jij thuis een creatief ‘Kliederkerst-pakket’ ontvangen? Stuur dan voor 11 december een mail naar het kernteam van Kliederkerk. Het pakket is er voor alle gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Een leuk alternatief voor de gecancelde ‘Kliederkerst-viering’ in de Beatrixschool.
Lees meer

Viering gecanceld
Op zondag 12 december zou de tweede Kliederkerk-viering worden gehouden in de Beatrixschool. Deze keer met als thema ‘Kliederkerst’. Door het hoge aantal coronabesmettingen heeft het kernteam echter besloten de activiteit te cancelen.

Alternatief
Gelukkig heeft het kernteam een fantastisch alternatief: er worden creatieve ‘Kliederkerst-pakketjes’ gemaakt voor thuis! Zo kun je met je eigen gezin alsnog ‘Kliederkerst’ vieren! In het pakketje zitten een boekje met leuke opdrachten, materialen om te knutselen, tips voor een viering en ook iets lekkers.

Bestellen!
Willen jullie als gezin graag zo’n verrassingspakket ontvangen? Mail dit dan voor 11 december naar kliederkerk@missiedordt.nl. Dan zorgt het kernteam ervoor dat jullie dit pakketje zondag 12 december tussen 11.00 en 11.30 uur op kunnen halen bij de Beatrixschool. Wees er snel bij, want het aantal pakketjes is beperkt.

Meer weten over Kliederkerk? Ga naar de website: missiedordt.nl/kliederkerk.

De volgende viering van Kliederkerk staat gepland voor zondag 13 februari 2022 van 11.00-13.00 uur. Iedereen is van harte welkom!