Nieuwsberichten

Online Kliederkerk proeverijen

Kennismaken met het concept

Onder de paraplu van Missie Dordt is in 2021 in Dubbeldam een Kliederkerk opgezet. Een initiatief waarbij kinderen én volwassenen samen ontdekken, vieren en eten. Op een creatieve manier wordt de betekenis van Bijbelverhalen ontdekt. Kliederkerk maakt verbinding tussen geloof en dagelijks leven.
Lees meer

Landelijk
Kliederkerk is een initiatief van de Protestantse Kerk in Nederland. Juist nu ontdekken steeds meer kerken hoe er vanuit de georganiseerde chaos van Kliederkerk nieuwe contacten ontstaan tussen mensen van alle generaties. Kliederkerken zijn er in verschillende soorten en maten. Een startbegeleider helpt met de opzet.

Proeverijen
Denk jij er over na om een Kliederkerk te starten in jouw wijk? Of wil je meedoen met de Kliederkerk in Dubbeldam? Tijdens de online proeverijen maak je kennis met het concept en is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan een startbegeleider. De online proeverijen worden maandelijks op woensdagavond georganiseerd, beginnen om 20:00 uur en zijn om 21:00 uur afgelopen.

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor de volgende online proeverij op 9 maart. In aanloop naar de online kennismaking ontvang je via de mail een Zoom-link.

Meer informatie?
Website: missiedordt.nl/kliederkerk
E-mail: kliederkerk@missiedordt.nl