Nieuwsberichten

Nieuwjaarskrant vol inspiratie nu te downloaden

Lancering tijdens de Dordt Integraal inspiratie- en nieuwjaarsbijeenkomst

Tijdens de Dordt Integraal inspiratiebijeenkomst op 18 januari jl. werd de gloednieuwe nieuwjaarskrant van Missie Dordt & Samen Dordt gelanceerd. Deze krant met inspirerende verhalen en een overzicht van lopende initiatieven, is nu beschikbaar om te downloaden of te bestellen via coordinator@missiedordt.nl.
Lees meer

De nieuwjaarskrant biedt een inkijkje in diverse projecten die worden uitgevoerd onder onze paraplu. Zo deelt Bart de Ruiter zijn ervaringen met ‘Koffie aan de deur’, terwijl Liya Umerova vertelt over ‘Dordt voor Oekraïne’. Kees Verheul belicht het initiatief ‘Broodnodig’, terwijl Caroline Witt haar passie voor Young Life deelt. Ook wordt het initiatief ‘Welkom in de kerk’ belicht door Tim.

Naast deze boeiende verhalen bevat de krant een handig overzicht van de lopende initiatieven van zowel Missie Dordt als Samen Dordt. Bovendien komen beide directeuren, Elly van Wenum van Samen Dordt en Wiebe van Horssen van Missie Dordt, aan het woord om hun visie te delen.

Met een combinatie van persoonlijke verhalen en concrete initiatieven is deze nieuwjaarskrant een bron van inspiratie voor alle betrokkenen bij ons werk. We nodigen je dan ook van harte uit om de krant te downloaden of te bestellen. Ontdek het zelf hoe deze initiatieven goed nieuws mogen zijn voor de stad. Van harte welkom om daar aan bij te dragen.