Nieuwsberichten

Kliederkerk maakt doorstart met nieuw kernteam

Dankzij nieuwe bemensing in het najaar weer bijeenkomst in de Beatrixschool

Kliederkerk heeft een jaar stilgelegen vanwege gebrek aan mankracht, maar het goede nieuws is dat dit initiatief in Dubbeldam na de zomer weer van start gaat met een nieuw kernteam. Er zijn nog wel extra vrijwilligers nodig en voor het kernteam wordt een coördinator voor het ‘samen eten’ gezocht. Lees meer en meld je aan. Kliederkerk is een initiatief van Missie Dordt, in samenwerking met de PKN gemeente De Wijnstok en de Beatrixschool in Dubbeldam.
Lees meer

Kliederkerk is een missionaire vorm van kerk-zijn, gericht op gezinnen en mensen van alle leeftijden die weinig of niets (meer) met de kerk hebben. Bijbelverhalen staan centraal. Kliederkerk is gastvrij, creatief en vol vreugde. Kliederkerk wordt vier keer per jaar georganiseerd en duurt gemiddeld twee uur per viering. De viering bestaat uit drie delen: samen ontdekken, samen vieren en samen eten.

Vrijwilligers viering najaar 2024
Om de eerstvolgende viering na de zomer te kunnen organiseren, zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met hand- en spandiensten, zoals:
• Klaarzetten en opruimen van materiaal
• Begeleiden van creatieve workshops
• Mensen verwelkomen
• Pannenkoeken bakken
• Enz.

Gezocht: coördinator ‘samen eten’
Samen eten is een belangrijk onderdeel van Kliederkerk. Specifiek voor de coördinatie van de maaltijd wordt nog een kernteamlid gezocht. Wil jij aansluiten bij het enthousiaste kernteam? Neem gerust contact op met Inge Barends via 0651688158 of stuur een e-mail naar kliederkerk@missiedordt.nl.

Meer info?
Wil je meer weten over Kliederkerk? Bezoek de website missiedordt.nl/kliederkerk of bekijk deze video.