Nieuwsberichten

Kliederkerk in Dubbeldam luidt de noodklok!

Gezocht: 3 kernteamleden (4 keer per jaar, meer dan 50 kinderen).

In oktober 2021 maakte de Kliederkerk in Dubbeldam een succesvolle start in De Beatrixschool. Nu luidt het initiatief de noodklok. Om de 4 vieringen met gemiddeld meer dan 50 kinderen voort te zetten wordt dringend gezocht naar 3 extra kernteamleden. Doe en/of zoek jij mee?
Lees meer

Kliederkerk

Bij Kliederkerk gaat het om samen met kinderen én volwassenen ontdekken, vieren en eten. Kliederkerk is volop kerk, maar dan anders. Op een creatieve manier ontdekken we de betekenis van Bijbelverhalen. De naam Kliederkerk is niet zomaar gekozen. Midden in de chaos van het bestaan is God aanwezig. Met al ons geklieder mogen we kerk zijn.

Kernteam

Het initiatief is nu dringend op zoek naar 3 nieuwe kernteamleden. Het kernteam is verantwoordelijk voor het bedenken van het thema, de workshops, de viering en het eten. Als lid van het team draag je bij op de manier die bij jou past. Op de dag zelf helpen extra vrijwilligers mee. Zo worden er vooraf pannenkoeken gebakken en staan er ook vrijwilligers bij de workshops.

Mailen

Als je je aangesproken voelt of nieuwsgierig bent geworden, mail dan zo spoedig mogelijk voor meer info en aanmelden naar Martha Huizinga via: kliederkerk@missiedordt.nl.