Nieuwsberichten

Kliederkerk hard op zoek naar vrijwilligers

Vossenjacht op 16 oktober met aansluitend pannenkoeken eten

Komend jaar organiseert de Kliederkerk vier keer een Kliederkerkontmoeting in de Beatrixschool in Dubbeldam. Tijdens het programma beleef je samen op een feestelijke en creatieve manier een Bijbelverhaal. Daarbij wordt gestimuleerd dat kinderen, hun ouders en andere volwassenen ook thuis geloof een plek geven.
Lees meer

Een Kliederkerk duurt gemiddeld twee uur en bestaat uit drie delen: samen ontdekken (workshops), samen vieren en samen pannenkoeken eten. Kinderen en volwassenen nemen op een laagdrempelige manier deel aan de bijeenkomsten. Alle bezoekers doen actief mee. De afgelopen keer kwamen er rond de 70 mensen. De gezinnen waren erg enthousiast! We willen daarom graag Kliederkerk blijven organiseren!

Vrijwilligers gezocht!
Wel is hiervoor de hulp nodig van vrijwilligers. Zo zoeken wij nieuwe kernteamleden. In het kernteam kun je je creativiteit kwijt door mee te denken over een thema en bijpassende activiteiten. Ook zijn we hard op zoek naar vrijwilligers die zich op de dag zelf willen inzetten. Bijvoorbeeld door bij een workshop te staan of door van te voren pannenkoeken te bakken.

Meer informatie en aanmelden?
Wil jij je ook inzetten voor Kliederkerk of meer informatie? Laat dit dan weten aan Martha Huizinga via kliederkerk@missiedordt.nl of bekijk de website missiedordt.nl/kliederkerk.