Nieuwsberichten

Kan succesvolle Kliederkerk nog wel doorgaan?!

Bekijk hier de promotievideo en meld je aan als vrijwilliger. 

Kliederkerk heeft een succesvolle start gehad met gemiddeld 50 kinderen per viering. De kinderen kunnen met hun ouders/verzorgers op een laagdrempelige manier kennis maken met het geloof. Maar nu staat het voortbestaan onder druk vanwege een tekort aan vrijwilligers.
Lees meer

Succesvolle start
Met gemiddeld 50 kinderen per viering is het duidelijk dat Kliederkerk iets biedt wat gezinnen zoeken. Samen met kinderen én volwassenen ontdekken, vieren en eten. Samen in het voetspoor van Jezus leren gaan. Kliederkerk maakt de verbinding tussen geloof en dagelijks leven. Om een nog betere impressie van Kliederkerk te krijgen hebben we een video gemaakt. Bekijk hier deze video.

 

Hoge nood
De vraag die nu speelt is of Kliederkerk wel door kan gaan. Door een groot gebrek aan kernteamleden en andere vrijwilligers wordt de druk voor het huidige team te groot. Hierdoor zien ze het niet zitten om Kliederkerk te blijven organiseren. Daarom een dringende oproep aan jullie allemaal: word jij vrijwilliger bij Kliederkerk?! Je kunt zowel een bijdrage leveren in de voorbereiding als op de dag zelf.

 

Voortrekkerstraining
Helemaal mooi is dat de landelijke PKN juist een online training aanbied waarin (toekomstige) voortrekkers de kernwaarden van Kliederkerk leren kennen en toepassen op de eigen context. Er zijn verschillende data waarop de cursus gevolgd kan worden. Klik hier voor de website met meer informatie.

 

Meedoen en meer info?
Heb jij hart voor kinderen en wil jij je inzetten voor Kliederkerk, of eerst meer informatie over het initiatief? Neem dan nu contact op met kliederkerk@missiedordt.nl. Of wil je eens beleven hoe een viering er aan toe gaat? Kom dan langs op zondag 25 juni om 11.00 uur in de Beatrixschool in Dubbeldam. Van harte welkom!