Nieuwsberichten

Corona-proof Kiederkerk met QR tocht

Een interactieve QR tocht met het thema “Op stap met Jozef”

Het team van Kliederkerk, een initiatief van Missie Dordt, gaf op een creatieve manier de afgelopen viering vorm. Er wordt een interactieve tocht door Dubbeldam georganiseerd met als thema “Op stap met Jozef”.
Lees meer

Gespreksvragen en Happy Stones
Tijdens de 3 kilometer-lange tocht door Dubbeldam, waren 6 QR-punten te scannen. Elk punt vertelde een deel van het verhaal van Jozef. Door middel van GPS coördinatoren werd na elk QR-punt het volgende adres zichtbaar; zo liepen er zondag 13 februari allemaal kinderen door Dubbeldam.

Naast het interactieve verhaal, werden er ook vragen meegegeven voor onderweg. Vragen zoals: “Hoe kun je aardig zijn voor een vreemde?”, “Wanneer voelde jij je ‘in de put’?” én “Hoe voelt het om de baas te zijn?”.  Onderweg vonden de lopers een lekkere versnapering en een pakje drinken, in de kleuren van de regenboog. Op het laatste punt vonden de kinderen ‘Happy Stones’. Heb je een Happy Stone gevonden? Laat het weten!

Welkom op de volgende Kliederkerk
Niets gaat er boven live samenzijn. Dat hopen we te doen op 10 april. Van harte welkom om 11.00 uur in de Beatrixschool (Van Schendelstraat 24). Nodig ook eens iemand anders uit.

Meer informatie
Website: missiedordt.nl/kliederkerk
E-mail: kliederkerk@missiedordt.nl