Online Kerst

Veel mensen gaan met Kerst naar de kerk, ook als ze normaal geen kerkdiensten bezoeken. In de Dordtse kerken ben je altijd van harte welkom om samen Kerst te vieren, maar net als vorig jaar gelden er strenge coronaregels bij het bezoeken van de diensten. Daarom is het ook dit jaar weer mogelijk de Kerstdiensten online mee te maken. Geef je van tevoren op en je ontvangt een gratis welkomstpakket. Wil je toch fysiek de dienst bezoeken? Kijk dan op de site van de kerk hoe je je daarvoor kunt aanmelden.

Ook naar de kerk met kerst?

Ja, ik wil een kerstdienst meemaken

Door corona is het minder makkelijk om een kerk te bezoeken. Er is beperkt plek en iedereen moet zich aanmelden. Wil je met Kerst naar de kerk komen, kijk dan op de site van de kerk welke maatregelen er gelden en hoe je een plaats kunt reserveren. 

Gelukkig bieden veel kerken in Dordrecht ook de mogelijkheid om de kerstdiensten online mee te maken. Op die manier kunnen we toch met elkaar het Kerstfeest vieren. Meld je nu aan voor een online kerstdienst en je ontvangt een gratis welkomstpakket.

Let op: de welkomstpakketten worden alleen in Dordrecht rondgebracht.

    Ik wil graag een kerstdienst bijwonen van*

    * Dit is een verplicht veld