Nieuwsberichten

Tour d’Orange voor Jong Dordt

Zaterdag 24 september vindt opnieuw de Tour d’Orange in Dordrecht plaats! Tijdens dit fietsevent trappen getrainde en ongetrainde fietsers op de pedalen om geld in te zamelen voor het missionaire jongerenwerk van Jong Dordt. Doe jij ook mee?
Lees meer

Waarvoor?
Jong Dordt is actief in verschillende wijken van Dordrecht. We zoeken jongeren op waar ze zijn; op de hangplekken in de wijk. Voor het grootste deel van ons werk zijn we afhankelijk van donaties van particulieren, fondsen, kerken en acties. Met de Tour d’Orange fietsen we om nog meer uren aanwezig te kunnen zijn in de wijken van Dordrecht.

Waar?
We beginnen en eindigen bij de Open Hof Kerk in Sterrenburg en fietsen een rondje over het eiland van zo’n 35km. Bij inschrijving kies je in welke categorie je wilt fietsen. Niet alleen op de racefiets, maar ook op de gewone fiets. Iedereen kan meedoen. Je bepaalt zelf hoe hard je fiets, hoe vaak je stopt voor koffie, of om te genieten van het uitzicht.

Hoe?
Eenvoudig: door met ons mee te fietsen. Een heerlijk tochtje rond het eiland van Dordrecht. Met onderstaande link kan je jezelf inschrijven, of een fietser uit Team Dordt sponsoren. Fietsen met andere mensen uit jouw kerk, huisgroep, vriendengroep, kerkenraad, of wellicht de fractie uit de gemeenteraad! Deelname is € 30, en daarvoor krijg je een prachtig (fiets)shirt!

Inschrijven
Ga naar de site: https://supp.to/yfc-dordrecht en schrijf je nu in.