Samen gaan voor jongeren!

Nieuwsberichten

Fiets de Tour d’Orange voor Staartlicht

Stap op zaterdag 16 september op de fiets voor jongerenwerk in Dordrecht

Op 16 september vindt de landelijke Tour d’Orange van Youth for Christ plaats. In Dordrecht doen we ook mee met deze actie. Er wordt gefietst over het eiland van Dordt om geld op te halen voor de pioniersplek op de Staart. Fiets jij ook mee?
Lees meer

Pioniersplek Staartlicht
Het doel van de Tour d’Orange is geld ophalen voor pioniersplek Staartlicht. Met het geld van deze actie wordt hert werk gesteund van de kinderclub, de tienerinloop en activiteiten gericht op de ouders van de kinderen en jongeren op de Staart.

Hoe werkt het?
Klik hier om je aan te melden voor deze actie. Op deze website kun je aangeven hoeveel kilometer je gaat fietsen en op wat voor fiets. Naast het aanmelden kun je via de link ook doneren. Dit kan door een fietser te kiezen en deze te sponsoren.

Meer informatie
Klik hier voor een video over de Tour d’Orange. Voor meer informatie over Tour d’Orange of over pioniersplek Staartlicht, neem contact op met staartlicht@missiedordt.nl

Onze missie

Met een hart vol liefde willen we kinderen tot bloei brengen. Via een superleuk programma met sport, spel, dans, toneel, muziek, workshops en verhalen uit de bijbel willen we kinderen laten zien hoe geliefd en waardevol ze zijn. We willen actief aanwezig zijn in het leven van kinderen en via hen ook ouders bereiken met het goede nieuws van Gods hart vol liefde.

Bekijk de reportage op RTV Dordt!

Wil jij kennismaken met SuperKids? Kom gewoon eens gezellig langs! Jij bent super welkom bij dit te gekke programma. Rosso het Hart staat op de uitkijk. Tot ziens bij SuperKids!

Hoe doen we dat?

Elke laatste zaterdag van de maand zijn de kinderen van Wielwijk, Crabbehof en Krispijn welkom in de Speelotheek Pip & Zo Kwekkeltuin (Piet Heynstraat 1) voor een SuperKids middag. We organiseren dan een creatief, interactief en eigentijds missionair kinderwerkprogramma met onder andere spelletjes, sketches, objectlessen, zingen, herinneringsverzen, een Bijbelverhaal en workshops zoals dansen, knutselen, sporten en bakken. SuperKids is gericht op kinderen van 6 t/m 12 jaar (basisschoolleeftijd). Alle kinderen zijn welkom, je hoeft niet christelijk te zijn of naar een kerk te gaan.

Je bericht is verstuurd. Dankjewel! Je ontvangt een bevestiging in de mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!