Nieuwsberichten

Samen gaan voor jongeren

Praktisch aan de slag als vrijwilliger

Heb jij hart voor jongeren? Jong Dordt biedt de mogelijkheid om als vrijwilliger aan de slag te gaan op de jongerenbus. Lees meer over de mogelijkheden en neem contact op.
Lees meer

Jongerenbus
Met de jongerenbus zoekt Jong Dordt jongeren op in de wijk waar ze wonen. De jongerenbus biedt hen een plek waar ze veilig kunnen ontspannen, spelletjes kunnen doen, gamen of met hun vragen kunnen binnenlopen. De jongerenbus is actief op de Lijnbaan, in Krispijn en op de Staart.

Leven delen
De vrijwilligers van Jong Dordt delen hun leven met de jongeren en nodigen hen uit om dit ook te doen. Het gaat in ontmoetingen over hun leven in de wijk, hobby’s, school, thuissituatie, etc. Veel jongeren zijn geen onderdeel van een kerk en krijgen misschien niets mee over de liefde van God. Jong Dordt zoekt hen daarom op en laat weten dat ze geliefd zijn. Met dit jongerenwerk wil Jong Dordt dienstbaar zijn aan de kerken.

Meedoen?
Wil jij gebruik maken van deze mogelijkheid? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Jong Dordt. Meer informatie vind je op de website: missiedordt.nl/jongdordt of neem contact op met jongerenwerker Henry Schutte via jongdordt@missiedordt.nl