Nieuwsberichten

Je licht laten schijnen op de Staart!

Pioniersplek Staartlicht zoekt vrijwilligers voor overdag

Voor het jongerenwerk van pioniersplek Staartlicht zijn wij opzoek naar vrijwilligers voor de activiteiten die overdag plaatsvinden. Nu de dagen weer korter vinden, zal een deel van de activiteiten plaatsvinden in de middag in plaats van de avond. Help jij mee?
Lees meer

Pioniersplek Staartlicht
Staartlicht is een pioniersplek op de Staart gericht op jongeren en buurtbewoners. In het jongerenwerk volgen we een integrale aanpak, d.w.z. alle facetten van het leven van jongeren komen aan bod: relationeel, geestelijk, fysiek, studie, werk, enzovoort. Vrijwilligers onder leiding van een professionele jongerenwerker leggen contact met jongeren.

Vrijwilligers voor overdag
De meeste activiteiten die plaatsvinden op de Staart vinden ’s avonds plaats. Doordat het steeds vroeger donker wordt komen er aanzienlijk minder jongeren op de activiteiten af. Daarom willen we de activiteiten deels ’s middags gaan houden. Hiervoor zijn vrijwilligers nodig die overdag een bijdrage kunnen leveren.

Aanmelden en meer informatie?
Ben of ken jij iemand die een hart heeft voor de Staart en overdag een bijdrage wil leveren aan het jongerenwerk van pioniersplek Staartlicht? Neem dan contact op met henry.schutte@yfc.nl.
Kijk voor meer informatie over Jong Dordt op missiedordt.nl/jongdordt.