Nieuwsberichten

Gebedswandeling YoungLife

Zaterdag 16 september vanaf de Grote Kerk Dordrecht

Op zaterdag 16 september organiseert YoungLife Dordrecht weer een gebedswandeling onder de titel “walk with us”. De wandeling is bedoelt om met elkaar te bidden voor jongeren in Dordrecht en nieuwe jeugdleiders en andere mensen die het werk van Young Life willen steunen.
Lees meer

De scholen zijn weer begonnen en de Brugklas-introductiedagen achter de rug. Young Life Dordrecht jeugdleiders Caroline en Willeke kijken dankbaar terug op een zeer geslaagde dag waar ze zichzelf in alle brugklassen van het Insula College mochten introduceren en over YoungLife konden vertellen. Ook hebben ze al contacten kunnen leggen met een aantal brugklassers. In de middag hebben ze geholpen bij de sport- en spelmiddag.

We hopen en bidden dat deze lijn zich voort mag zetten, ook in de hogere klassen! Verder willen we graag bidden dat het aangeleverde filmpje van Missie Dordt over YoungLife goed ontvangen zal worden en het initiatief meer bekendheid zal krijgen bij leerkrachten en ouders.

Wanneer: Zaterdag 16 september
• Tijd: 09:30-10:30 uur
• Waar: Grote Kerk, Lange Geldersekade 2, verzamelen naast de ingang

Aanmelden en meer info?
Het is niet verplicht, maar voor de leiding wel prettig als je even laat weten of je komt via de WhatsApp 06-15349610 of mail a.c.komijn@gmail.com.