Nieuwsberichten

E&R op de Staart

Het buurtinitiatief Staartlicht en het missionaire jongerenwerk van Jong Dordt bundelen de krachten in het werk op de Staart en organiseren van 6 t/m 13 augustus een gezamenlijke E&R feestweek. Door er te zijn, ontmoeten we mensen en laten we in woorden en daden iets van Gods liefde zien.
Lees meer

Meedoen met E&R!
Graag nodigen wij jou uit om mee te doen met de E&R feestweek op de Staart. Je vult ons team aan en bent echt nodig! Leeftijd is bij ons over het algemeen geen probleem: vanaf jong tot oud ben je welkom, omdat je elkaar aanvult. Een dag meedraaien kan ook, maar het mooiste is natuurlijk wanneer je een week mee doet. We garanderen je een inspirerende week, vol met gesprekken, ontmoetingen, samenwerking en ontspanning. Ook geeft het meedoen met E&R een flinke boost aan je eigen geloofsleven.

Wat is E&R?
E&R staat voor Evangelisatie & Recreatie. Die twee woorden typeren precies wat we doen: op een ontspannen manier delen we Gods liefde met mensen die Jezus (nog) niet kennen. Zo organiseert E&R al 50 jaar zomerprojecten op campings, in buurten, met het mimeteam en op de boulevard in Scheveningen. Creatieve ideeën en bijdragen zijn meer dan welkom.

Meer informatie en/of aanmelden?
Wil je meer informatie en/of aanmelden? Neem dan contact op met Eelko Kooistra van het pioniersteam Staartlicht via eelkooistra@hotmail.com