Nieuwsberichten

E&R feestweek en kinderclub Staartlicht

Feestweek van 6 t/m 13 augustus

Het buurtinitiatief Staartlicht en missionaire jongerenwerk van Jong Dordt bundelen de krachten in het werk op de Staart en organiseren van 6 t/m 13 augustus een gezamenlijke E&R feestweek. Vervolgens start er op vrijdag 26 augustus een kinderclub in de wijk
Lees meer

Feestweek
Het thema van de feestweek is ‘oude tijden, nieuwe tijden’. Iedere middag en avond zijn er tal van activiteiten in of bij WIJkhaven, de Petruskapel en verschillende plekken in de wijk, waaronder bingo, kinderclub, bootcamp, schminken, spelletjesavond, levend stratego, tuinentocht, vossenjacht, knutselmiddag, sportavond en nog veel meer.

Kinderclub
Vervolgens start er weer een kinderclub in de wijk. Vanaf vrijdag 26 augustus is er elke vrijdag om de week van 19.00 tot 20.15 uur kinderclub in de Petruskapel voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Het programma bestaat uit gezellig samen knutselen, spelletjes doen, een Bijbelverhaal en natuurlijk altijd wat lekkers.

Meer info?
Wil je meer informatie en/of meedoen? Kom gerust eens langs of neem contact op met Eelko Kooistra van het pioniersteam Staartlicht via eelkooistra@hotmail.com of met coördinerend jongerenwerker Henry Schutte via jongdordt@missiedordt.nl.