Nieuwsberichten

Breng je stem uit voor Jong Dordt

Dordtse Vrijwilligersprijzen 2021

Jong Dordt dingt mee naar de Dordtse vrijwilligersprijzen 2021. Als nieuw initiatief onder de koepel van Missie Dordt heeft Jong Dordt zich ingeschreven voor de publieksprijs. Moedig jij ons aan met jouw stem? Ga naar inzet078.nl en stem op Jong Dordt.
Lees meer

Kwetsbare jongeren hulp en steun bieden waar dat kan, dat is wat Jong Dordt doet. Al veel jongeren vonden de weg naar de mobiele ontmoetingsplek. De jongeren komen met hun vragen, met wat hen bezighoudt en ook gewoon om gezellig een spel te doen.

Jong Dordt werkt ‘BRIM’
We spelen in op de Behoefte van de jongeren; werken aan een Relatie waarbinnen ruimte is om van elkaar te leren en om geloof te delen. Het werk heeft een Integrale benadering, omdat we beseffen dat elk terrein van ons leven (fysiek, psychisch, geestelijk) invloed heeft op andere terreinen. Daarbij willen we een voorbeeld zijn in het leven volgens Christelijke waarden en zijn we op die manier Missionair. We zullen jongeren echter nooit dwingen of forceren om hierin onze keuzes te volgen.

Vind jij dat ons initiatief een waardevolle bijdrage levert aan de Dordtse samenleving? Breng dan nu je stem uit via inzet078.nl.