Dankbaar

Met heel veel dankbaarheid kijken we terug op het Feest van Hoop. Drie prachtige programma’s vol hoop, perspectief en verbinding. De zon die mocht doorbreken! De veelkleurigheid en diversiteit in de bijdragen van Dordtse bodem. De hoopvolle klassiekers. Het spetterende kinderprogramma met Marcel & Lydia Zimmer. De hoopvolle praise met Break Free Worship. Het swingende projectkoor.

Met ruim 700 mensen mochten we dit feest vieren op de Dordtse Energiekade. God de eer! Hij geeft hoop, kracht en zekerheid!

Foto: Rob van der Pas

Programma 1 - Hoopvolle klassiekers

Een uniek programma waarin bekende christelijke ‘klassiekers’ (gezangen) voor een breed publiek werden gezongen. Het duo Marcel & Lydia Zimmer heeft dit openlucht zangmoment begeleidt vol ‘geloof, hoop en liefde’.

Marcel & Lydia Zimmer vormen samen een veelzijdig echtpaar. Naast hun liederen voor volwassenen, hebben zij vele kinderliedjes op hun naam staan. Graag zetten zij hun muzikale gaven en talenten in bij het verspreiden van Gods liefde en hoop voor deze wereld.

Daarnaast waren er verrassende bijdragen van Dordtse bodem. De kerkmuren vielen weg tijdens dit hoopvolle programma waar de verbinding met God en de ander centraal stond.

 

 

Foto: Rob van der Pas
Foto: Rob van der Pas

Programma 2 - Hoop 4 Kids

Speciaal voor alle kinderen was er een spetterend kinderprogramma tijdens het ‘Feest van Hoop’. Het duo Marcel & Lydia Zimmer verzorgde een afwisselend en interactief programma vol muziek, dans, verhalen en sketches. Daarnaast waren er diverse bijdragen van Dordtse bodem, waaronder Amazing Kids en het Projectkoor.

Het Feest van Hoop biedt drie programma’s vol hoop, perspectief en verbinding.

Programma 3 - Hoopvolle praise

Het avondprogramma was een feestelijke viering met de volledige band van ‘Break Free Worship’. Eigen liederen en bekende ‘praise’ werden afgewisseld tijdens deze avond van samen vieren en aanbidding.

De band “Break Free Worship” ontstond in 2004 uit een verlangen om samen God te aanbidden. In 2017 won de band de titel “Beste kerkband van Nederland”. De band is gebouwd op 4 pijlers, namelijk ontmoeting, echtheid, uitdagen en doorbraak. Een goede funderingen om de boodschap van hoop te verspreiden.

In het voorprogramma konden we genieten van verrassende bijdragen van Dordtse bodem, zoals De Hoop band, One New Man, het koor van de Filipijns Katholieke Gemeenschap Dordrecht en het Projectkoor.

Foto: Frank Bogers