Dordtse Feesten

Er klinkt een hoopvol geluid op zondag 1 augustus vanaf de Energiekade in Dordrecht. Als onderdeel van de Dordtse Feesten organiseert Missie Dordt in samenwerking met diverse kerken het Feest van Hoop. Met verschillende landelijk bekende christelijke artiesten, muzikanten van Dordtse bodem en een projectkoor belooft het een mooi en divers feest te worden.

De gemeente Dordrecht organiseert deze zomer Dordtse Feesten op de Energiekade en in het Wantijpark
(zie www.dordtsefeesten.nl). Het is bijzonder dat daar ook ruimte is gegeven aan Missie Dordt en samenwerkende kerken voor het organiseren van een Feest van Hoop.

Missie Dordt wil met de deelname aan de Dordtse Feesten getuigen van de christelijke hoop.

Eenheid en getuigen

Missie Dordt wil met de deelname aan de Dordtse Feesten uiting geven aan de interkerkelijke eenheid en getuigen van de christelijke hoop. De programma’s zijn geschikt voor een breed publiek. Kerken en gelovigen kunnen participeren in het programma door mee te zingen in het projectkoor, een getuigenis te delen of een bijdrage te leveren aan het voorprogramma. 

Programmering

Het Feest van Hoop bestaat uit drie programma’s die allemaal iets anders te bieden hebben. Wat de programma’s gemeen hebben is het bieden van hoop, perspectief en verbinding op een feestelijke locatie.

In het eerste programma staan vooral bekende klassiekers centraal, gezongen door Marcel en Lydia Zimmer en hopelijk meegezongen door de menigte.

Het tweede programma is vooral gericht op de kinderen, opnieuw met Marcel en Lydia Zimmer.

De dag wordt afgesloten met hoopvolle ‘praise’ begeleid door de band Break Free Worship.

Ieder programma heeft een voorprogramma met artiesten van Dordtse bodem, dat wil zeggen muzikanten uit diverse kerken, waaronder een Spaanse en Antilliaanse gemeenschap. Dat maakt het programma erg veelzijdig en voor iedereen leuk.
Ook is speciaal voor het feest een koor samengesteld. Iedereen die wil kan meezingen in dit gelegenheidskoor.

Bestel hier je tickets.

Nieuws

Activiteiten

Geen evenementen gevonden!

Volg ons op facebook