Goed nieuws voor de stad

Stargames

Een nacht lang spelletjes spelen voor de pioniersplek ‘Staartlicht’

Een activiteit voor alle jongeren tussen de 10 en 16 jaar

In de nacht van 21 op 22 oktober organiseert Jong Dordt de Stargames. In deze nacht willen we met jongeren uit verschillende kerken een nacht lang spelletjes gaan doen. De jongeren kunnen zich laten sponsoren en zo geld ophalen voor de pioniersplek op de staart ‘Staartlicht’.

Pioniersplek
Op de Staart is vanuit het initiatief Jong Dordt van de stichting Missie Dordt i.s.m. Youth for Christ, de PKN Petruskapel en PKN Dubbeldam ‘De Wijnstok’ een pioniersplek opgericht. Om deze pioniersplek te bekostigen organiseert Jong Dordt een nacht met spelletjes waarvoor de jongeren van de jeugdclubs zoveel mogelijk sponsoring proberen te krijgen.

Actienacht
De actienacht is verdeeld in blokken van elk een uur. De jongeren strijden de hele avond in dezelfde teams. Het spelen van spelletjes wordt afgewisseld met een inhoudelijk blok over het goede doel. De opbrengst van deze nacht gaat naar het opzetten en inrichten van de Pioniersplek. De activiteit is bedoeld voor alle jongeren tussen de 10 en 16 jaar. Informatie over de locatie zal later volgen.

Klik hier voor het downloaden van het projectplan.

Meer informatie en inschrijven?
Voor verdere informatie, stuur een mailtje naar coordinator@missiedordt.nl. Inschrijven kan via de link https://supp.to/stargames-dordrecht.

The event is finished.

Je bericht is verstuurd. Dankjewel! Je ontvangt een bevestiging in de mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!