Goed nieuws voor de stad

Interkerkelijke gebedscursus

Vind je het soms lastig om hardop te bidden in een groep? Twijfel je soms over welke dingen je wel of niet aan God kunt vragen? Zit je vast in een gebedssleur en lijken al je gebeden op elkaar? Of heb je gewoon behoefte aan verdieping in je gebedsleven? Wees dan van harte welkom op deze introductiecursus bidden. Iedereen is van harte welkom, ongeacht je ervaring met gebed.

Breed scala aan onderwerpen
Bidden is als ademen voor het geestelijk leven. We kunnen als christenen niet goed leven zonder in verbinding te blijven met God. Dat wil niet zeggen dat bidden altijd even makkelijk is. In drie avonden nemen we tijd om samen na te denken over het gebed. Er zal een breed scala aan onderwerpen aan bod komen, waarin we het hele bidproces langslopen (gebedshouding, duur van het gebed, inhoud van het gebed, bidden vanuit de Bijbel, samen bidden, het Onze Vader gebed en meer). Dit in de hoop dat we met behulp van deze cursus bewustere en actievere bidders mogen worden.

Praktische informatie en aanmelden
De cursus is gratis en wordt aangeboden op maandagavond 7, 14 en 21 november van 19.30-21.30 uur in de Zuidhovenkerk (Zuidhovenlaantje 4). De leiding is in handen van theoloog Jeroen Baan m.m.v. Gerdien van Nienes, Emmy Boor en Lenny van Vuren. Aanmelden kan per e-mail via gebedscursus@missiedordt.nl. Ga voor meer informatie naar:  missiedordt.nl/stadsgebed.

The event is finished.

Je bericht is verstuurd. Dankjewel! Je ontvangt een bevestiging in de mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!