Goed nieuws voor de stad

Film ‘Sabina’

Gemarteld voor Christus
De film ‘SABINA’ is het verhaal van hoe Gods liefde een ambitieuze, atheïstische levensgenieter veranderde in een van de grootste christelijke vrouwen van de 20e eeuw. De film begint met Sabina Wurmbrand die haar leven riskeert om de liefde van Christus te tonen aan een drietal nazi-soldaten. Waarom zou een joodse christen haar leven riskeren om haar vijanden te helpen? Ervaar het verbazingwekkende waargebeurde verhaal dat de concepten van liefde en vergeving voor miljoenen over de hele wereld opnieuw heeft gedefinieerd.

Trailer en tickets
Bekijk hier alvast de trailer en houd verdere informatie rondom het bestellen van tickets in de gaten via de website missiedordt.nl/movingpictures.

Betrokken raken?
Wil je betrokken raken bij het initiatief Moving Pictures? Neem dan eens contact op met de initiatiefnemers David van Vugt en Ad Kasius via movingpictures@missiedordt.nl. Moving Pictures is een initiatief in samenwerking met Boekhandel Present en Bonfire.

The event is finished.

Je bericht is verstuurd. Dankjewel! Je ontvangt een bevestiging in de mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!