Goed nieuws voor de stad

Bijbeljaar 2022

Missie Dordt brengt graag het initiatief Bijbeljaar 2022 onder de aandacht. Samen de Bijbel chronologisch doorlezen staat hierbij centraal. Op deze manier lezen werpt een heel ander licht op de al bekende Bijbelverhalen. Het initiatief is gelanceerd door PKN Dubbeldam, maar heeft de intentie om breed-kerkelijk te worden opgepakt. Meld je nú aan via e-mail: bijbeljaar2022@missiedordt.nl.

Wat is Bijbeljaar 2022?
Met iedere Dordtenaar die dat wil gaan we thuis de hele Bijbel in 2022 doorlezen. We beginnen op 1 januari 2022 en eindigen eind december. Dat kost gemiddeld 15 minuten per dag. Met als doel een frisse, Bijbelse start, voor je persoonlijk geloof.

Hoe werkt het?
We lezen de verhalen chronologisch aan de hand van het rooster van Tyndale House Publishers. Daarnaast komen we één keer per maand op zondagavond bij elkaar om door te praten over wat we gelezen hebben.  Iedereen is welkom, maar het is zeker niet verplicht.

De data voor deze bijeenkomsten zijn: 2-jan, 13-feb, 13-mrt, 10-apr, 15-mei, 19-jun, 17-jul, 14-aug, 11-sep, 9-okt, 27-nov en 8-jan.

Aanmelden en meer informatie:
E-mail: bijbeljaar2022@missiedordt.nl en missiedordt.nl/bijbeljaar.

The event is finished.

Je bericht is verstuurd. Dankjewel! Je ontvangt een bevestiging in de mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!