Goed nieuws voor de stad

Ben Hur in The Movies

Op vrijdag 23 oktober en woensdag 28 oktober presenteren Boekhandel Present, Bonfire en Missie Dordt in samenwerking met The Movies deze remake uit 2016 van de epische vertelling over het leven van Judah-Ben-Hur. Het is een echt actiespektakel. Met natuurlijk de wedstrijd in wagenrennen als climax.

Judah-Ben-Hur (Jack Huston) is een Joodse prins, die in zijn jeugd hecht bevriend is met zijn Romeinse adoptiebroer Messala (Toby Kebbell). Maar onenigheid met zijn moeder doet Messala besluiten te vertrekken en hij meldt zich aan bij het Romeinse leger. Jaren later keert hij terug naar Jerusalem en neemt wraak door Ben-Hur valselijk te beschuldigen en als slaaf op een galeischip te verbannen. Zijn moeder en zus worden gevangen gezet. Na jaren weet Ben-Hur te ontsnappen, wordt opgenomen door een sjeik en groeit uit tot de beste wagenrenner. Op een grote wedstrijd in Jerusalem treedt ook Messala in het strijdperk. Het wordt een verbeten wedstrijd, gedreven door wraak. De ontmoeting met Jezus van Nazareth blijkt hem vervolgens terug te leiden naar zijn moeder en zus.

Kaarten kosten € 11 incl. een drankje naar keuze in de nazit. Bekijk de trailer hieronder en klik voor meer informatie en tickets op de onderstaande link.

https://www.themoviesdordrecht.nl/films/ben-hur/

The event is finished.

Je bericht is verstuurd. Dankjewel! Je ontvangt een bevestiging in de mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!