Goed nieuws voor de stad

Beleefmarkt 2022

Uitnodiging Beleefmarkt 2022
Zaterdag 24 september: “Beleef het, Believe it”

Wil jij graag eens nader kennismaken met al die verschillende initiatieven onder de paraplu van Missie Dordt en Samen Dordt? Zet dan nu alvast de beleefmarkt van zaterdag 24 september in jouw agenda.

Beleefmarkt 2022
We organiseren een unieke markt met kraampjes van alle initiatieven van Missie Dordt en Samen Dordt, inspirerende workshops over missionaire- en diaconale inzet en feestelijke activiteiten. Omdat we jou graag willen laten beleven wat er vanuit de Dordtse kerken zoal gebeurt op het eiland van Dordrecht. Het wordt een gezellige ontmoet-, doe- en beleefdag voor jong en oud(er).

  • Locatie: Open Hof (Herschelstraat 27, 3318 VA Dordrecht)
  • Datum en tijd: Zaterdag 24 september van 11.00 – 15.00 uur

 

Deze dag is voor iedereen die geïnteresseerd is in de diversiteit van ons werk, oftewel voor u en voor jou. Kom maar kijken, ontmoet elkaar, doe mee en beleef het zelf.

Meer informatie en meedoen?
Heb jij een goed idee voor de beleefmarkt? Wil je als kerk, organisatie of initiatief ook een bijdrage leveren? Of wil je meer informatie over dit initiatief? Neem dan contact op met de projectorganisatie via secretariaat@missiedordt.nl.

The event is finished.

Je bericht is verstuurd. Dankjewel! Je ontvangt een bevestiging in de mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!