Nieuwsberichten

Kraam nr.1 op de zaterdagse weekmarkt

Nieuwe kerk(en) betrokken bij oudste initiatief van Missie Dordt

Marktevangelisatie werkt samen verschillende kerken uit Dordt en blijft op zoek naar vrijwilligers. Misschien heb jij de kraam weleens zien staan. Op de hoek van de Sarisgang kun je (al sinds 1955) marktkraam nr.1 op zaterdag vinden met een tafel vol Bijbels en folders. Graag vertellen ze jou wat ze daar doen.
Lees meer

“We zijn beschikbaar voor een gesprek, voor gebed, voor vragen of voor het uitwisselen van gedachten. We mogen mensen wijzen op Jezus door een gesprek over het geloof, maar ook door eenvoudig een luisterend oor te bieden. Het is een plaats dichtbij de mensen, zonder drempel en vrij toegankelijk. Soms discussiëren we over een pakkende stelling. Soms bidden we om praktische hulp voor het dagelijks leven. In samenwerking met Missie Dordt staat er elke zaterdag een team uit een andere kerkelijke gemeente uit Dordrecht. En wat zo mooi is….je ‘geeft’ niet alleen aan de mensen om je heen, je ‘krijgt’ ook zoveel door de gesprekken met zoveel diverse mensen. Met elkaar mogen we geloven dat God hartelijke gesprekken, een uitgedeelde Bijbel of een eenvoudig gebed wil gebruiken op Zijn tijdstip en op Zijn manier”.

Meedoen met jouw kerk?
Wil je met jouw kerk of gemeente participeren in dit initiatief? Deze maand deed Het Keerpunt voor het eerst mee. We heten hen van harte welkom en hopen nieuwe teams te mogen begroeten die een dagdeel willen adopteren. Vind je het spannend of weet je niet wat je moet zeggen? Je staat niet alleen en de ervaringen van andere vrijwilligers zijn positief. Beschikbaar zijn als een radartje in Gods Koninkrijk is echt al genoeg. Kom gerust eens langs om het zelf te ervaren!

Contact en info?
Voor meer informatie bezoek de website of stuur een mailtje naar marktkraam@missiedordt.nl of neem telefonisch contact op met Marc Oskam via 06-46676645.