Nieuwsberichten

Evangelisatieactie Wantijpop Dordrecht

Meedoen op zaterdag 18 juni 2022

Door het hele land zijn er allerlei muziekfeesten die worden bezocht door tal van mensen. Op zaterdag 18 juni 2022 wordt het feest Wantijpop in Dordrecht georganiseerd. Stichting Evangelisatie Sjofar houdt daar in samenwerking met Missie Dordt een evangelisatieactie.
Lees meer

Samenwerking
Het is niet de eerste keer dat Sjofar en Missie Dordt de krachten bundelen. Tijdens het evenement The Passion in Dordrecht werd er ook al samengewerkt in het uitdragen van het Paasevangelie. Sjofar zoekt plaatsen op waar groepen mensen zich verzamelen, met wie we daar een gesprek kunnen aanknopen over de zin en het doel van het leven.

Wantijpop
Op zaterdag 18 juni houdt Sjofar een evangelisatieactie bij het feest Wantijpop in Dordrecht. Daarvoor zijn we op zoek naar vrijwilligers die in de middag (12.30-17.30) en/of avond (17.30-22.00) mee willen evangeliseren. God wil door ons heen werken en kracht geven om het evangelie uit te dragen. Van harte welkom om met ons mee te gaan.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 15 juni bij coördinator Hermine den Breejen via evangelisatiesjofar@gmail.com of via 06-48642127. Graag met naam, telefoonnummer en e-mailadres en aangeven welk dagdeel je mee zou willen doen.

Meer informatie?
Website: missiedordt.nl/evangelisatie en evangelisatiesjofar.nl
E-mail: marktkraam@missiedordt.nl en evangelisatiesjofar@gmail.com