Meedoen met Evangelisatie?

Vind je het belangrijk dat mensen op straat het evangelie te horen krijgen, juist om die mensen te bereiken die niet zelf op zoek gaan? Meld je dan als vrijwilliger bij het straatwerk van Missie Dordt. Veel christenen vinden straatevangelisatie eng. Het is ook niet niks om zomaar op mensen af te stappen. Daarom laten wij je stap voor stap ontdekken welke vorm bij jou past. Zo leer je vrijmoedig van je persoonlijke geloof te getuigen en ervaar je hoe bijzonder het is om het evangelie te kunnen delen met mensen die spontaan op jouw pad gebracht worden.

Het evangelisatiewerk van Missie Dordt wordt op dit moment gedragen door een zestal kerken. Wilt u als kerk ook meedragen aan dit werk, neem dat contact op met Missie Dordt via het contactformulier voor meer informatie.

De coördinatie van vrijwilligers voor het evangelisatiewerk loopt via de betrokken kerken. Wil jij graag meedraaien in de marktkraam of bij het straatevangelisatie team? Meld je dan bij een van de aangesloten kerken. Kom je er niet uit, of heb je eerst nog een andere vraag? Gebruik dan het contactformulier.

Ja, ik wil meer informatie

Wilt u als kerk betrokken raken bij het straatwerk van Missie Dordt? Meldt u dan aan via onderstaand formulier. Wil je als vrijwilliger meedraaien, meld je bij een van de betrokken kerken. Andere vragen? Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.