Meedoen?

Ben je enthousiast geworden over het werk van Missie Dordt en zou je je actief willen gaan inzetten? Bij onze initiatieven kun je aan de slag als vrijwilliger. Op de pagina’s van de verschillende kernteams lees je hoe. Vul het contactformulier in voor meer informatie. Of kijk bij de nieuwsberichten of er vacatures zijn binnen de stuurgroep of een van de kernteams.

We kunnen je hulp goed gebruiken!

Als vrijwilliger betrokken zijn bij Missie Dordt geeft mij ontzettend veel voldoening. Kerkmuren vallen weg. Je bent echt als christenen samen present in de stad.

Meebidden?

Het werk van Missie Dordt wordt gedragen door een biddende achterban. Kerken die het werk in hun voorbede meenemen, maar ook mensen die in hun persoonlijk gebed aandacht geven aan de initiatieven, onze vrijwilligers en de mensen die door Missie Dordt bereikt worden. 

Ook meebidden? Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven of kijk op de site van Stadsgebed Dordrecht.

Meegeven?

Missie Dordt spant zich in om goed nieuws te zijn voor de stad. Met jouw donatie help je ons om het missionaire werk in Dordrecht mogelijk te maken. Donateur worden van Missie Dordt is heel eenvoudig. Geef een machtiging voor automatische incasso, betaal makkelijk en snel via iDEAL of maak je gift over naar onze bankrekening. Ga naar onze donatiepagina en maak het verschil.

Op straat evangeliseren is niet echt iets voor mij. Maar ik vind het mooi dat het gebeurt. Daarom geef ik graag aan Missie Dordt en draag op die manier mijn steentje bij.

Meeleven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke maand het laatste nieuws van Missie Dordt en alle kernteams in je mailbox.

Missie Dordt bundelt iedere maand de informatie van missionaire initiatieven binnen onze stad. Dit kan gaan om nieuws of activiteiten van onze eigen kernteams of de aangesloten kerken, maar ook relevante berichten van andere organisaties.

Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief