Nieuwsberichten

Kom naar de Alpha Afstemmingsavond!

Dinsdagavond 15 november om 19.30 uur in de Andreaskerk 

Eén keer per jaar organiseert de werkgroep Alpha een afstemmingsbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst worden de lopende cursussen besproken en wordt er in kaart gebracht wie, wanneer en waar volgend jaar een cursus hoopt aan te bieden. De meeting vindt plaats op 15 november.
Lees meer

Alpha in Dordt 
Wereldwijd hebben inmiddels zo’n 25 miljoen mensen de Alpha cursus gevolgd. Ook in Dordrecht wordt al vele jaren Alpha aangeboden vanuit verschillende kerken. De cursus wordt interkerkelijk aangeboden in verschillende wijken van Dordrecht. De Alpha cursus start in principe twee keer per jaar in Dordrecht, in januari en in september, en neemt zo’n twaalf weken in beslag. 

Afstemmingsavond 15 november 
De werkgroep Alpha in Dordt organiseert een afstemmingsbijeenkomst, waar de huidige cursussen worden besproken en volgende cursussen worden gepland. De bijeenkomst is bedoeld om ervaringen te delen en cursussen op elkaar af te stemmen, zodat er gezamenlijk invulling gegeven kan worden aan de promotie.  

Locatie, tijd én aanmelden! 
Ben je actief met Alpha of wil je een cursus gaan geven? Dan ben je van harte welkom bij de afstemmingsbijeenkomst op dinsdag 15 november in de Andreaskerk (Jacob van Heemskerckstraat 19). De avond duurt van 19.30 tot 21.00. Aanmelden kan via alpha@missiedordt.nl