Nieuwsberichten

De Alpha-cursussen zijn van start gegaan!

Bid mee voor Alpha in Dordt

In september zijn vijf verschillende Alpha-cursussen van start gegaan. Tijdens 10-12 interactieve meetings gaan stadsgenoten het gesprek aan over het leven en het christelijk geloof. Help Alpha door de cursussen onder de aandacht te brengen en mee te bidden.
Lees meer

Laagdrempelig, leerzaam en leuk
Iedere bijeenkomst begint met elkaar ontmoeten. Daarna luisteren deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Hierover wordt doorgepraat in kleine gespreksgroepen. Iedereen is welkom bij Alpha. Of je nu jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Je kan vrijblijvend kennis maken met het christelijk geloof.

Meebidden voor Alpha
Wil jij biddend betrokken zijn op het werk van Alpha? Neem dan deel aan de groepsapp via de QR-code in de bijlage. Eén keer per week worden er in de groepsapp gebedspunten gedeeld. Op deze wijze kan je de gebedspunten meenemen in jouw eigen gebed. Download de gebedsflyer voor meer informatie.

Meer informatie?
Ga voor meer informatie naar de website alpha-cursus.nl of missiedordt.nl/alpha of mail naar alpha@missiedordt.nl.