Nieuwsberichten

Alpha voor jong volwassenen een succes

Half januari kon het initiatief Alpha 18+, initiatief van Missie Dordt, eindelijk starten met live bijeenkomsten. Zeven jong volwassenen uit diverse plaatsen en met diverse achtergronden komen bij elkaar. In totaal komt de groep 10 avonden bij elkaar, waarvan de eerste avonden en het weekeinde weg al geweest zijn.
Lees meer

Gezelligheid en bezinning
De Alpha 18+ groep kwam samen bij het Diaconaal Aandachts Centrum en begon de avond met een gezamenlijke maaltijd. Daarna werd de avond ingeleid, vaak door eigen ervaringen te delen, om vervolgens te kijken naar een aflevering vanuit de Alpha Serie.
Hierna gingen we in 2 groepen uiteen en werd er verder over het onderwerp nagedacht.
Ook tijdens het weekeind was er een mooie afwisseling van bezig zijn met het onderwerp ‘De Heilige Geest’ en van ontspanning. Gaaf om te zien dat zo’n diverse groep, ieder met z’n eigen achtergrond en ieder met zijn eigen motivatie om mee te doen, in zo’n korte periode zich open durft te stellen. Bijzonder hoe God werkzaam is in ieder die aanwezig was en hoe Hij ons bij elkaar bracht.
De groep jong volwassenen is met elkaar doorgegaan en verdiepen zich nu rondom het gebed.

Vervolg Alpha Jong Volwassenen
Op de achtergrond wordt er gekeken wanneer er een nieuwe Alpha voor jong volwassenen gaat komen. Daarover zullen we u op een ander moment op de hoogte van brengen.

Meer informatie?
Website: missiedordt.nl/alpha
E-mail: alpha18plus@missiedordt.nl