Nieuwsberichten

Alpha Nederland Training & Inspiratie

Op zaterdag 14 januari in de Basiliek in Veenendaal

Op zaterdag 14 januari is het weer zover: de Alpha Nederland Training & Inspiratie. Het evenement vindt fysiek plaats in de Basiliek in Veenendaal. Of je nu voor het eerst een cursus gaat geven, er ieder jaar één geeft of op een laagdrempelige manier een cursus wilt ontdekken: je bent van harte welkom!
Lees meer

Inhoud van de dag
Op de Alpha Nederland Training & Inspiratie word je een dag lang geïnspireerd, getraind en toegerust om aan de slag te gaan met jouw cursus. Aan het eind van de dag is jouw team er helemaal klaar voor om een Alpha of (Pre)Marriage Course te geven!

De dag bestaat uit inspirerende verhalen van deelnemers en cursusleiders en uit momenten van aanbidding en ontmoeting.

Kosten
De kosten voor deze training & inspiratie dag zijn € 15 als je voor 22 december je aanmeldt. Na 22 december kost het € 20. De prijs is inclusief koffie, thee en een uitgebreide lunch.

Waar en wanneer
De cursus vindt plaats op 14 januari tussen 09.00 uur en 16.00 uur. De inloop start om 08.30 uur. De cursus wordt gehouden in de Basiliek in Veenendaal (Wiltonstraat 56, 3905 KW Veenendaal).

Meer informatie en aanmelden?
Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op alphanederland.org/agenda/alpha-nederland-training-inspiratie/ of neem contact op met alpha@missiedordt.nl. Ga voor meer informatie over Alpha in Dordt naar de website missiedordt.nl/alpha.