Nieuwsberichten

Alpha in Dordt: afstemming en inspiratie

Afstemmingsbijeenkomst op 27 mei voor leiders en geïnteresseerden

Alpha in Dordt organiseert op maandagavond 27 mei een afstemmings- en inspiratieavond voor leiders en geïnteresseerden. Ben jij van plan om in het najaar van 2024 of voorjaar van 2025 een cursus te organiseren? Dan hopen we je te ontmoeten. De Alpha-cursus biedt stadsgenoten de kans om gezamenlijk de betekenis van het christelijk geloof te ontdekken. In 2023 werden maar liefst 11 cursussen en een Prayer Course gegeven in Dordrecht.
Lees meer

Tijdens deze afstemmings- en inspiratieavond worden de cursussen van het afgelopen seizoen geëvalueerd en wordt het cursusaanbod voor het komende najaar besproken. Heb je ervaringen die je wilt delen, wil je input geven of overweeg je om volgend seizoen mee te doen? Je bent van harte welkom om aan te schuiven. We zien ernaar uit om je daar te ontmoeten.

Voor meer informatie over de locatie en het tijdstip van de afstemmingsavond, kun je contact opnemen met Sonja van Leeuwen via 06-36515761 of alpha@missiedordt.nl.

Meer info?
Wil je meer weten over Alpha of overweeg je zelf een cursus te geven? Bezoek dan de website missiedordt.nl/alpha of alpha-cursus.nl of stuur een e-mail naar alpha@missiedordt.nl.